Participa-hi!

Diversos museus catalans impulsem el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint-vos una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament social sol·licitat per les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció del Covid-19. Per participar-hi podeu fer-ho a través de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui mòbil, tauletes o ordinadors, clicant sobre cada data disponible.

Teniu dues modalitats per participar-hi

1 Modalitat Familiar

De dilluns a divendres teniu una cita de 18.00 h a 22.00 h per participar-hi i respondre les preguntes que us plantegem, en el mínim de temps possible. Cada dia, i fins al divendres 24 d’abril, el concurs està dedicat a la temàtica específica d’un museu.


Joc finalitzat.
Darrera sessió: 24 d'abril de 2020.

Properes sessions:

 

Gràcies a tothom per haver-hi participat!

2 Modalitat Adults

Cada dissabte a partir de les 18.00 h i fins a les 22.00 h de l’endemà diumenge podeu demostrar tot el que sabeu sobre qualsevol tema vinculat amb els museus participants al concurs.


Joc finalitzat.
Darrera sessió: 25 d'abril de 2020

Properes sessions:

Dissabte 25 d’abril
Sessió de comiat amb la participació de tots els museus
implicats al #MuseumQuizACasa. Museu Marítim de Barcelona, Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Jardí Botànic, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu del Disseny de Barcelona, Museu Picasso, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu de la Terrissa de Quart, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu de Tortosa, Museu d’Història de Catalunya, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Guissona, Museu d’Història de Cambrils, Museu de Lleida, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Museu d’Art de Girona, Espai Far de Vilanova i la Geltrú, Museus de Sitges.

Gràcies a tothom per haver-hi participat!

Us farem preguntes de temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants. Si participeu en la modalitat familiar us recomanem que cada equip estigui format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones.

Amb aquesta iniciativa els museus implicats volem contribuir a alleugerir el confinament social de la ciutadania aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu del Disseny de Barcelona, Museu Picasso, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu de la Terrissa de Quart, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu de Tortosa, Museu d’Història de Catalunya, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Guissona, Museu d’Història de Cambrils, Museu de Lleida, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Museu d’Art de Girona, Espai Far de Vilanova i la Geltrú, Museus de Sitges.